Letovanje Grčka 2020

Grčka jedna od najvažnijih turističkih destinacija sveta ogromno antropogeno bogatstvo, raskošne građevine i umetnička ostvarenja iz antičkog doba, ugodna mediteranska klima sa puno sunčanih dana u godini,toplim dugim letima i kratkim ne tako hladnim zimama su samo deo onoga čime vas ova zemlja privlači.
Položaj Grčke pred Dardanelima i Mramornim morem sa jedne strane na Jonskom moru i pred Otranskim vratima sa druge strane, blizina Sueckog kanala privlače putnike iz celog sveta. Zemlja Zevsa, Apolona, Poseidona i Afrodite, zemlja Homera i Odiseje, Aristotela, Sofoklea privlači godišnje veliki broj turista.
Grčka je podeljena na kontinentalni i ostvrski deo, za one koji ne vole dugo da putuju mogu da biraju između Halkidikija, Olimpske regije, Regije Svetog Djordja, Solunske regije, Epirske regije gde ce provesti svoj odmor i uživati na prlepim plažama sa gostoljubivim domaćinima. Nikako ne smemo da izostavimo Grčka ostrva, neka od ostrva su uvrštena među najlepša ostrva sveta. Koje god mesto u bilo kojoj regiji da odaberete ili pak neko od ostrva svakako nećete pogresiti u odobiri vaseg letovanja.

Sve informacije o FIRST MINUTE popustima za sezonu 2020 u agenciji

011/40 85 091 ili 011/40 75 410

sitonija grcka lotostravel
pilion grcka - lotos travel
grcka lotos travel
grcka lotos travel
grcka lotos travel
grcka lotos travel
grcka lotos travel
grcka lotos travel
grcka lotos travel
grcka lotos travel