Showing 1–9 of 22 results

 • APART-HOTEL AELIA LIVING LUXURY

  Vila se nalazi na glavnom putu u Stavrosu (preko puta marketa “Discount”), udaljena oko 700m od plaže. Vila je potpuno nova (januar 2016. god.) i predstavlja jednu od najlepših vila u Stavrosu. Za izbor ove vile svakako ne treba da bude presudan faktor udaljenost od plaže, jer ovaj moderan objekat izgrađen po najvišim standardima savremene arhitekture pruža izuzetan komfor svojim gostima.

 • VILA ALEXANDER INN

  Apart-Hotel Alexander inn se nalazi u novom delu Stavrosa na 60 metara udaljenosti od plaže. Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, koji su smešteni u visokom prizemlju i na prvom spratu. U predivnom dvorištu se nalazi bazen koji je okružen ležaljkama i suncobranima.

 • VILA ALEXANDROS PALACE-SA BAZENOM

  Vila Alexandros Palace se nalazi u Stavrosu,na svega 350 metara od plaže. Šarmantna i u blizini centra mesta,ova vila će svakako ulepšati Vaše letovanje.

 • VILA ALEXIS

  Vila Alexis se nalazi na oko 350 metara od plaže, u mirnom okruženju što je čini idealnim smeštajem za pravi letnji odmor.

 • VILA ANGELIKI

  Lokacija: vila se nalazi na nepunih 100m od plaže, a od centra Stavrosa oko 300m. Vila se nalazi na izlasku iz Stavrosa prema Uranopolisu, u mirnom i najzelenijem delu mesta, preko puta šume platana, koja svojom hladovinom, tokom čitavog dana pruža poseban ugodjaj.

 • VILA CIPOS

  Vila Cipos se nalazi na oko 60 metara od plaže u novom delu Stavrosa. Vila raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima koji poseduju osnovno opremljenu kuhinju: frižider, rešo, posuđe i escajg srazmerno broju ležajeva, kupatilo, terasu, TV i klima uređaj čije se korišćenje dodatno naplaćuje.

 • VILA DIAMANDO

  U mirnoj uličici odmah iza čuvenog parka platana na svega 50 metara od plaže, nailazimo na vilu Diamando. Klasično uredjeni, dosta komforni studiji pružiće Vam prijatan boravak.

 • VILA DIMITRA INN

  Lokacija: vila Dimitra Inn se nalazi na samoj obali u blizini centra Stavrosa. Vila Dimitra Inn je idealan izbor za sve koji vole da borave na samoj obali mora, a da ujedno budu u blizini centra mesta, gde se nalaze prodavnice, taverne, kafići…

 • VILA ERIKA

  Vila Erika je smeštena u živopisnom Stavrosu, u zalivu Strimonikos. Udaljena je oko 450 metara od plaže i 250 metara od centra gradića.

Search Tour

Find your dream tour today!