Showing 1–9 of 12 results

 • VILA ANA

  Vila Ana se nalazi u blizini centra Potosa na oko 160 metara udaljenosti od plaže. Vila raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, kao i trokrevetnim i četvorokrevetnim apartmanima.

 • VILA DIMITRIS

  Vila Dimitris se nalazi se u mirnom delu Potosa, iznad glavnog puta, na 5-10 minuta hoda od plaže. Svaki studio je opremljen kuhinjom, TV-om, kupatilom sa TWC-om i terasom, kao i klima uredjajem.

 • VILA ELENI

  U jednoj od centralnih uličica Potosa na samo 50 metara od prelepe peščane plaže nalazi se ljupka vila Eleni. Svojim kvalitetno uredjenim studijima sa kompletno opremljenim kuhinjama,TV-om, klima uredjajem (5 eur-a/dan)…

 • VILA KOUKOUDIS

  Vila Koukoudis se nalazi u centralnom delu Potosa na oko 180 metara udaljenosti od plaže. U ponudi ovog objekta su dvokrevetni i trokrevetni studiji, kao i četvorokrevetni apartmani od kojih pojedini imaju i mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja.

 • VILA MARGARITA

  Jednospratna kuća u čijem prizemlju se nalazi caffe-bar. Nalazi se u centru Potosa. Kuća je udaljena oko 50m od mora i najbliže plaže.
 • VILA MARIA

  Vila Maria se nalazi u centralnom delu Potosa, na oko 120m od plaže. Raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim (bračni ležaj i krevet na sprat) studijima. Studiji su kompletno opremljeni: kuhinja, kupatilo sa tuš kadom, tv, klima uređaj, WI-FI i terasa.

 • VILA MEANDROS

  Vila Meandros je smeštena u centru Potosa, udaljena od gradske plaže oko 200 metara. Meandros predstavlja kompleks jednospratnih zgrada, kaskadno raspoređenih, koje se nalaze u zajedničkom dvorištu. Plavo-bela boja fasade i zelenilo oko same vile predstavlja tradicionalni grčki ambijent.

 • VILA PAPAIKONOMU I

  Kompleks Papaikonomu se nalazi u Potosu, na samoj plaži, nedaleko od hotela Alexandra Beach, u samom centru mesta.  Kompleks vila Papaikonomu čine pet zgrada u istom dvorištu. Na odličnoj je poziciji i izlazi na sopstvenu plažu. U sklopu kompleksa je dvorište sa manjim đakuzi-bazenom, roštiljem i parkingom.

 • VILA PAPAIKONOMU II

  Kompleks Papaikonomu se nalazi u Potosu, na samoj plaži, nedaleko od hotela Alexandra Beach, u samom centru mesta. Kompleks vila Papaikonomu čine pet zgrada u istom dvorištu. Na odličnoj je poziciji i izlazi na sopstvenu plažu. U sklopu kompleksa je dvorište sa manjim djakuzi-bazenom, roštiljem i parkingom.

Search Tour

Find your dream tour today!