Showing 1–9 of 18 results

 • APART-HOTEL OCEANIS

  Apart hotel Oceanis se nalazi na oko 200m od plaže u Leptokariji. Ovaj novi, moderan objekat je hotel apartmanskog tipa, koji u svom sastavu ima garsonjere za smeštaj 2-4 osobe, kao i duplex apartmane za smeštaj 4-5 osoba.

 • VILA AHILION

  Hotel Ahilion nalazi se na oko 80 m od plaže u najlepšem delu Leptokarije okružen stoletnim platanima. Vila poseduje veliko i lepo uređeno dvorište pogodno za boravak porodica sa decom. U ponudi su dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni studiji, kao i četvorokrevetni apartmani.

 • VILA ALEXANDRIO PLUS

  VILA ALEXANDRIO PLUS

  POLAZAK
  21.05
  31.05
  10.06.
  20.06
  30.06.
  10.07
  20.07.
  30.07
  09.08.
  19.08
  29.08.
  08.09
  18.09

  POVRATAK
  01.06.
  11.06
  21.06.
  01.07
  11.07.

 • VILA APOLON

  Vila Apolon se nalazi u najatraktivnijem delu Leptokarije, na oko 150m od plaže. Vila Apolon je moderna vila sagradjena pre nekoliko godina. Sadrži studije sa kompletno opremljenom kuhinjom, kupatilom i terasom sa garniturom za sedenje.

 • VILA ASTARTI

  Novosagrađena vila Astarti se nalazi u centralnom delu Leptokarije na oko 120 metara udaljenosti od plaže. U okviru kompeksa, koji će biti jedan od najlepših u Leptokariji, nalazi se bazen, mini park i recepcija. Raspolaže moderno opremljenim dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, koji su smešteni na prvom i drugom spratu.

 • VILA ATRIUM

  Hotel apartmanskog tipa Atrium se nalazi u mirnom, novom delu Leptokarije na oko 180 metara udaljenosti od plaže i u blizini naših vila Sofija i Estia. Ovaj objekat raspolaže bazenom sa ležaljkama, recepcijom, velikim holom sa garniturama za sedenje, liftom i toaletom i tušem za poslednji dan boravka.

 • VILA DIMITRIS

  Vila Dimitris se nalazi u centralnom delu Leptokarije na svega 10-ak metara od plaže. Ovaj novoizgrađeni objekat poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije, koji se nalaze na prvom i drugom spratu.

 • VILA ESTIA

  Vila Estia se nalazi u mirnom, novom delu Leptokarije, na oko 70 metara udaljenosti od plаže. Raspolaže trokrevetnim i četvorokrevetnim apartmanima novijeg datuma, sa krevetima na rasklapanje u kuhinjskom delu.

 • VILA JORGOS

  Vila Jorgos se nalazi u centralnom,najlepšem delu Leptokarije, na svega 10-ak metara od plaže.Dvokrevetni i trokrevetni poluapartmani,sa francuskim ležajem po grčkim standardima (nešto užim), poseduju fizički (vratima) odvojenu,osnovno opremljenu kuhinju (frižider, rešo, posuđe i escajg srazmerno broju ležajeva),dok se svi kreveti nalaze u jednoj sobi.

Search Tour

Find your dream tour today!