Showing 1–9 of 38 results

 • APART-HOTEL AKRITAS LUXURY RESORT

  Lokacija: U mirnom delu Pefkohorija, na 250m od centra mesta i 350m od plaže.  Moderna arhitektura i prostrano dvorište sa uredjenim travnjacima odlikuju ovu novosagradjenu vilu, čiji sadržaj upotpunjuje bazen za odrasle i decu, uz mogućnost korišćenja ležaljki i suncobrana. Gostima su na raspolaganju još i bar pored bazena, Wi-Fi internet, privatni parking, tuš u dvorištu i igračke za decu.
 • APART-HOTEL DIANA

  Vila se nalazi u centralnom delu letovališta, ispod glavnog puta, na nepunih 100m od plaže. Vila se nalazi na jednoj od najlepših lokacija u Pefkohoriju u mirnom delu u jednoj od najstarijih ulica letovališta. Vila je delimično renovirana 2011. godine, moderno opremljena i nudi visok kvalitet smeštaja.

 • HOTEL PETRIDIS

  Omiljeni hotel srpskih turista – Petridis nalazi se iznad samog centra Pefkohorija na oko 350 metara od plaže i na par minuta od centra mesta. U prijatnoj atmosferi hotela možete popiti kafu tik uz bazen, doručkovati na otvorenoj terasi u restoranu…

 • VILA ALEKSANDROS

  Vila Aleksandros nalazi se na oko 400 metara od plaže. Smeštena je u prekrasnom ambijentu okružena bujnim zelenilom i raskošnim palmama u mestu Pefkohori. Raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima, kao i četvorokrevetnim apartmanima.

 • VILA ANTHI

  Dvospratna kuća sa prizemljem. Nalazi se u širem centru Pefkohorija, na oko 300 m iznad glavne ulice. Kuća je udaljena oko 500 m od mora i najbliže plaže.

 • VILA ARTOS

  Vila Artos se nalazi u samom centru Pefkohorija prekoputa kafea Mamos, na oko 130 metara udaljenosti od plaže. U blizini objekta se nalazi veliki broj restorana, prodavnica, apoteka, dok je doktorska ordinacija u neposrednoj blizini.

 • VILA CHRIS

  Vila Kris nalazi se na oko 220 metara udaljenosti od plaže u samom centru Pefkohorija. Vila raspolaže 1/3+1 i 1/4 apartmanima koji su smešteni na visokom prizemlju. Svaki od ovih apartmana poseduju izdvojenu spavaću sobu i kuhinjski deo sa odgovarajućim brojem ležajeva.

 • VILA DIMITRIS FLOWER

  Vila Dimitris Flower je objekat koji se nalazi u mirnijem delu Pefkohorija,nedaleko od centra mesta i na par minuta hoda do plaže.

 • VILA DIONISIOS RESORT

  Kompleks Dinisios resort se sastoji od dva objekta, koji se nalaze u prostranom lepo uređenom dvorištu. Prvi objekat, sadrži dvokrevetne i trokrevetne studije na prizemlju, prvom i drugom spratu, kao i recepciju, dok se u drugom objektu nalaze cetvorokrevetni i petokrevetni apartmani na spuštenom prizemlju, prvom i drugom spratu.

Search Tour

Find your dream tour today!