Showing 1–9 of 88 results

 • APART-HOTEL HELLAS

  Lokacija: nalazi se na oko 150m udaljenosti od plaže i centra Paralije. Vila Hellas nalazi se u mirnom delu Paralije u blizini parka. Nedavno potpuno renovirana i moderno uredjena. Poseduje kompletno opremljene studije za smeštaj 2-4 osobe.

 • APART-HOTEL MAX HOLIDAYS

  Lokacija: nalazi se u centralnom delu Olympic Beach-a u paralelnoj ulici sa pešačkom zonom, na oko 120m od plaže. Vila je potpuno renovirana 2013. godine. Studiji i apartmani su komforni i potpuno opremljeni (čajna kuhinja, frižider, klima uređaj, LCD/TV sa satelistskim Total Tv programom – 9 srpskih kanala).

 • APART-HOTEL OCEANIS

  Apart hotel Oceanis se nalazi na oko 200m od plaže u Leptokariji. Ovaj novi, moderan objekat je hotel apartmanskog tipa, koji u svom sastavu ima garsonjere za smeštaj 2-4 osobe, kao i duplex apartmane za smeštaj 4-5 osoba.

 • VILA ADONIS

  Vila Adonis se nalazi u starom delu Nei Porija, na oko 60 metara udaljenosti od plaže. Raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima, kao i četvorokrevetnim i petokrevetnim apartmanima.

 • VILA AFRODITI

  Lokacija: Nalazi se u centru Paralije nedaleko od crkve, na samo 80 m od plaže. Vila Afroditi je svakako kuća koju izdvajamo po kvalitetu i preporučujemo za goste koji vole da i na odmoru uživaju u komforu.
 • VILA AHILION

  Hotel Ahilion nalazi se na oko 80 m od plaže u najlepšem delu Leptokarije okružen stoletnim platanima. Vila poseduje veliko i lepo uređeno dvorište pogodno za boravak porodica sa decom. U ponudi su dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni studiji, kao i četvorokrevetni apartmani.

 • VILA AKROPOLIS

  Na 250 metara od plaže, nedaleko od vile Elektra, nalazi se vila Akropolis. Okružena prelepo uređenim dvorištem sa dosta zelenila, vila pruža visok komfor i prijatnu atmosferu svojim gostima.

 • VILA ALEXANDRIO PLUS

  Alexandrio Plus je novi objekat izgrađen 2016. godine,a već drugu sezonu će biti u ponudi naše agencije. Potpuno novi studiji,kao i ljubazni domaćini koji su spremni da Vas dočekaju na najbolji način.

 • VILA ANA

  Vila Ana se nalazi u novom delu Nei Porija, na oko 200 metara udaljenosti od plaže, u blizini naše vile Grekas. Raspolaže komfornim dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima, kao i trokrevetnim poluapartmanima koji imaju vratima izdvojenu kuhinju, a svi kreveti se nalaze u jednoj prostoriji.

Search Tour

Find your dream tour today!