Showing 1–9 of 19 results

 • VILA ACHILEAS

  Vila Achileas je smeštena u centru Haniotija u blizini svih dešavanja, tako da je gostima ove vile sve na dohvat ruke. U blizini vile se nalazi veliki broj taverni, kafića, barova, picerija, poslastičara, marketa, butika… te je to jedan od razloga da možete jednostavno i lako da funkcionišete.

 • VILA ALEXANDROS

  Jednospratna kuća, pored čijeg ulaza se nalazi kafe-bar. Nalazi se u centru Haniotija, u neposrednoj blizini centralnog trga. Kuća je udaljena oko 70 m od mora i najbliže plaže.
 • VILA ASTERIOS

  Vila je udaljena oko 80m od plaže, u samom centru Haniotija. Vila Asterios je godinama u našoj ponudi i jedna je od najbližih vila plaži. Nalazi se nedaleko od glavnog trga, u blizini crkve u najživljem delu letovališta.

 • VILA DOCTORS

  Ova vila je za svaku preporuku, imajući u vidu da je u mirnom delu Haniotija, a relativno blizu centra. Iz tog razloga je dobar izbor za goste, koji bi da izbegnu gužvu, a s druge strane bi želeli da im je sve na dohvat ruku (pekara, mesara, super market, restorani, giros, prodavnice i ostali mnogobrojni sadržaji), kojih je u Haniotiju savim dovoljno.

 • VILA FANIS

  Vila se nalazi u strogom centru Haniotija, udaljena oko 80m od plaže.  Prednost vile Fanis je idealna lokacija, blizina plaže, u samom srcu Haniotija, nedaleko od glavnog trga. Preko puta vile se nalazi pekara, a nedaleko od vile je mini market, taverne, restorani brze hrane, picerija, poslastičarnica… jednom rečju sva dešavanja.

 • VILA GOLDEN BEACH

  Golden beach je vila apartmanskog tipa. Nalazi se u samom centru Haniotija, 50 m od plaže. Vila raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima, koji se nalaze na spuštenom prizemlju, prvom, drugom i trećem spratu.

 • VILA GRECO FURS

  Nalazi se na sjajnoj lokaciji, u centru Haniotija, na 90 m od plaže. Vila raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, koji se nalaze na prvom i drugom spratu.

 • VILA KATARINA

  Vila Katarina se nalazi u samom centru letovališta Hanioti, na udaljenosti od 150 metara od plaže.

 • VILA MARGARITA

  Dvospratna kuća. Nalazi se u centru Haniotija, u neposrednoj blizini centralnog trga. Kuća je udaljena oko 350m od mora i najbliže plaže.

Search Tour

Find your dream tour today!