Nova Godina 2018 zima sneg sneško jelke koloseum ajfelova kula sagrada familia fontana avion oblaci nebo sunce more kruzer palme plaža zalazak sunca fontana drveće trava tirkizno plavo more pesak ležaljka palme 

   


Ukupno: 204
Danas: 204
Juče:

video galerija

  sava osiguranje

     

Prijavite se na našu E-mailing Listu:

 

Putovanje Tajland 2018

 u pripremi...

 

Tajland – Bangkok + Koh Phangan

15 dana – avio / Sigurni polasci!

 

 

 

BANGKOK Glavni grad Tajlanda, verskog, političkog i finansijskog centra koji kombinuje tradiciju i savremeni život bolje nego bilo koji drugi grad. S jedne strane - moderan poslovni deo grada , moderni tržni centrovi i dobre infrastrukture, s druge strane, hramovi, plutajući marketi - zbog ovog udruženja sa vodom, Bangkok nazivaju Veneciju na istoku.

Ponuđeni program je predlog aranžmana, unutar kog možemo korigovati broj dana, smeštaj i ostale usluge na destinaciji u zavisnosti od Vaših želja. Ovo je samo jedan deo iz naše bogate ponude, nazovite nas i proverite.

 

Plan i program puta:

1. dan: Beograd
Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla u dogovoreno vreme (ukoliko vam više odgovara, mogući su polasci sa drugih aerodroma: Zagreb, Budimpešta…). Let  do Bangkoka sa usputnim presedanjem.

2. dan: Bangkok
Dolazak u Bangkok. Transfer do guest house-a koji se nalazi u Khao San Road regiji. Smeštaj i odmor. Slobodno vreme za privikavanje na Bangkok. Upoznavanje sa thailandskim specijalitetima, običajima i kulturom. U popodnevnim satima u dogovoru sa vodičem  šetnja po Khao San Roudu i odlazak do najviše zgrade u Bangkoku- Baiyoke Sky (84. sprata) sa koje se pruža neverovatna panorama grada. Noćenje.

3. dan: Bangkok
Fakultativno razgledanje Bangkoka sa reke Chao Praya. Videćemo stari deo Bangkoka, naselja i život na vodi, muzej kraljevskih brodića i najstariji hram u Bangkoku – Wat Arun (hram zore), kao i Wat Pho – hram ležećeg Bude i Grand Palace. Nakon završenog razgledanja, slobodno vreme. U večernjim satima odlazak u Pat-Pong, najinteresantniji kvart Bangkoka. Nećete verovati šta vidite

4. dan: Bangkok
Fakultativni izlet u Ayutthayu, nekadašnju prestonicu Tajlanda – bivšeg Siam carstva. Tom prilikom posetićemo mnoštvo hramova i ostataka kmerskih palata. U popodnavnim satima povratak u Bangkok. Slobodno vreme. U dogovoru sa vodičem možemo posetiti RC –  ulicu gde se nalazi mnoštvo klubova, diskoteka… Noćenje.

5. dan: Bangkok – Suratthani – Koh Phan Gan
Pakujemo stvari, ostavljamo ih u locker-room-u i koristimo slobodno vreme do polaska autobusa za ostrvo Koh Phan Gan. Noćna vožnja… (MOGUĆNOST  DOPLATE  ZA  AVIO  PREVOZ  DO  OSTRVA  UZ JOŠ JEDNO NOĆENJE U BANGKOKU – odlučiti se pre polaska u agenciji )

6. dan: Koh Phan Gan
U jutarnjim satima dolazak u mesto Suratthani, odakle polazi brod za Koh Phan Gan. Brod prolazi pored velikog broja ostrva i samo nagoveštava šta nas čeka tamo negde. Dolazak na ostrvo u 14 h. Transfer do bungalova, smeštanje, klopa… i zabava može da počne…

6 – 12. dan (6 noćenja): Koh Phan Gan
Ostrvo Koh Phan Gan poznato je po: neponovljivoj energiji,  fantastičnoj prirodi, prelepim plažama, ali i sadržajnom noćnom životu zbog koga ga nazivaju Ibicom jugoistočne Azije! Partijaćemo po plažama i džunglama, na žurkama  Full Moon Party, Black moon, Shiva moon, Half moon… i u klubovima Loi Lay, Merkaba, Oasis… Radimo sve što volimo, bez ograničenja. Neko će gledati meč tajlandskog box-a uživo, neko će ići na organizovano noćno pecanje, nekog će možda privući Chicken fight, a neke ljude nećete moći da odvojite od neodoljivih tajlandjanki.
Na ostrvu nećete videti hotele sa mnogobrojnim zvezdicama, niti velike tržne centre. Ostrvo je kao stvoreno za mlade ljude pune energije. Svakodnevno ćemo uživati u mirisu i ukusu tropskog voća i odmarati telo i duh uz Tajlandsku masažu.

Svakako ćemo svi iznajmiti motore  ili džipove, a onda kreće zujanje po ostrvu, obilaženje svih mogućih plaža i vodopada, idemo na jahanje slonova, obilazimo farmu guštera, a možemo i na treking. Smejemo se svaki dan, po ceo dan!

Na ostrvu ima dovoljno interesantnih stvari da, ako planirate da se odmorite, nešto morate da propustite. Organizovan je i fakultativni izlet brodićem u Marine park, nacionalni park nedaleko od Koh Phan Gana, koji je sačinjen od 42 ostrva (jednodnevni izlet/trip). Nenaseljena ostrva sa netaknutom prirodom dozvoliće nam da biramo puste, rajske plaže, da se slikamo sa majmunčićima, da probamo snorkling okruženi mnoštvom šarenih ribica koje će nam jesti iz ruke. Postoji mogućnost obilaženja susednih ostrva Koh Tao i Koh Samui kao i odlaska na ostrvo Koh Phi Phi gde je sniman film Plaža. I još mnogo, mnogo toga….

12. dan: Koh Phan Gan – Suratthani – Bangkok
Pakujemo se i sa velikim osmehom na licu napuštamo ostrvo u 12 h. Vožnja brodom do Suratthanija, ukrcavanje u bus i polazak za Bangkok. Noćna vožnja… (MOGUĆNOST  DOPLATE  ZA  AVIO  PREVOZ  DO  OSTRVA UZ JOŠ JEDNO NOĆENJE NA OSTRVU – odlučiti se pre polaska u agenciji)

13. dan: Bangkok
Dolazak u Bangkok u 7 h. Transfer do guest house-a i slobodno vreme za šetnju, klopu i šoping – pokloni, suveniri i ostale drangulije, oduzeće vam ceo dan . Noćenje.

14. dan: Bangkok
Posle doručka fakultativni, celodnevni izlet – obilazak plutajuće pijace. Očaraće vas, mnoštvo brodića pretrpanih egzotičnim voćem, začinima i suvenirima. Zatim poseta Hramu Tigrova – hram poznat po monahu koji je pripitomio tigrove, slikaćemo se sa njima i maziti ih kao da su obične mace. U povratku, obilazak mosta na reci Kvaj. Ne propustite. Povratak u Bangkok u popodnevnim satima. Slobodno vreme za finalni šoping. Noćenje.

15. dan: Bangkok  – Beograd
Pakovanje stvari, klopa, mali odmor i polako se krećemo prema aerodromu u Bangkoku. Polazak aviona za Beograd sa usputnim presedanjem. Dolazak u Beograd.

 

CENA PAKET ARANŽMANA
1250€

(Avio prevoz  sa taksama + smeštaj + transferi + vodič)


termini u pripremi...


SMEŠTAJ:
BANGKOK:  New Siam II Guesthouse se nalazi u centru turističkog dela Bangkoka (kvart Khao San Road). Poseduje jednostavne dvokrevetne i trokrevetne  sobe, svaka sa kupatilom i klimom. Smeštaj sadrži: Internet centar, perionicu veša, prostoriju za prtljag, sefove, kablovsku i satelitsku televiziju, restoran i bar.

 

USLOVI I PRAVILA PROMOCIJE:
Zbog specifičnih uslova organizacije putovanja i komfora grupe, broj putnika po terminu je ograničen.
Kako biste osigurali vaše mesto u željenom terminu po najpovoljnijim uslovima potrebno je da:
– uplatom avansa od min. 50€ za avio aranžman u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa, potvrdite prijavu za putovanje. Ostatak aranžmana možete plaćati u mesečnim ratama i iznosima koji Vam odgovaraju, uz obaveznu uplatu iznosa za avio kartu, pre njene kupovine (okvirno 2 meseca pred put), o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti;
– potpišete ugovor o putovanju (možete potpisati i poslati putem mejla) u roku od 48 sati;
– pošaljete sliku prve strane pasoša putem mejla, ili lično u našim prostorijama u roku od 48h.

 

Aranžman obuhvata:
– Avio prevoz (Beograd-Bangkok-Beograd)
– Sve transfere po programu
– Prevoz autobusom (klima, video, audio) na relaciji (Bangkok-Surathani-Bangkok)
– Brod (sedište, klima) na relaciji (Suratthani-Koh Phan Gan-Suratthani)
– 5 noćenja u Guesthouse-u u Bangkoku (1/2 ili 1/3 sobe sa kupatilom i klimom)
– 6 noćenja u Bungalovima na Koh Phan Gan-u (1/2 ili 1/3 sa kupatilom)
– Organizacija i vodjenje puta
– Stručni vodič za vreme boravka

Aranžman ne obuhvata:
– Thailandska viza 25 eur (do kraja januara 2017) – Više info. o dobijanju vize saznajte klikom na link.
– Individualne troškove
– Fakultativne izčete i obilaske
– Hranu
– Doplatu za promenu prevoza unutar Tajlanda (avion – oko 65 eur po pravcu)

NAPOMENE:
U slučaju promene cene avio prevoza od strane Avio kompanije, agencija zadržava pravo da promeni cenu aranžmana.
Prijave najkasnije 45 dana pre polaska.
Cena je garantovana samo kada se uplati celokupan iznos cene avio karte.
Moguće je blago pomeranje datuma putovanja u zavisnosti od raspoloživosti mesta na letovima.