Nova Godina 2018 zima sneg sneško jelke koloseum ajfelova kula sagrada familia fontana avion oblaci nebo sunce more kruzer palme plaža zalazak sunca fontana drveće trava tirkizno plavo more pesak ležaljka palme 

   


Ukupno: 44332
Danas: 2635
Juče: 4948

video galerija

  sava osiguranje

     

Prijavite se na našu E-mailing Listu:

 

Путовање Јаши 2018

 

(Мошти Свете Петке) 

25.10.-29.10.2018.

Аутобусом


 


Програм путовања:

1.дан
Полазак из Београда у 15х. Лагана ноћна вожња кроз Румунију и успутна задржавања ради одмора и обављања граничних формалности.

2. дан
Долазак у Јаши у јутарњим часовима. Одлазак у Саборну цркву на поклоњење моштима Свете Петке. Посета манастиру Св.Три Јерарха који је подигнут 1635 год. То је место где су раније боравиле мошти Свете Петке. Смештај у хотел, слободно време. У поподневним часовима одлазак на вечерње богослужење у Саборну цркву. Ноћење.

3. дан
Доручак. Одлазак у Саборну цркву на Свету Литургију крај моштију Свете Петке. Посета манастиру Хадамбу који је подигнут 1659 године. У манастиру се налази чудотворна икона Пресвете Богородице која је проплакала услед пожара у манастиру. Одлазак у манастир Галата. Одлазак у манастир Четецуја који је подигнут између 1669 и 1979 године. Повратак у Саборну цркву на вечерњу службу и поклоњење моштима Свете Петке. Одлазак у хотел, ноћење.

4. дан
Доручак. Одлазак у Саборну цркву на Свету Литургију крај моштију Свете Петке. Слободно време и повратак за Београд.

5. дан
Долазак у Београд у преподневним часовима.

 

 

Цена: 110 еур

 


Цена  аранжмана је изражена у еур по особи, плаћа се у динарској противвредности по продајном курсу Еуро банке на дан уплате.


Аранжман обухвата
- превоз аутобусом туристичке класе (високоподни,клима,аудио/видео опрема) на наведеним релацијама
- смештај на бази 2 ноћења са доручком у хотелу 3* према програму путовања
- разгледања и обиласке по програму
- трошкове организације и вођства пута
- услуге стручног пратиоца групе и локалног водича  током путовања

Аранжман не обухвата
- путно осигурање
- индивидуални трошкови
- доплата за 1/1 собу 50 еур

Услови  плаћања

    30% приликом резервације, остатак десет дана пре путовања
    30% приликом резервације, остатак на три месечне рате чековима грађана без увећања
    Платне ( виса, маесто, мастер, дина) и кредитним картицама Банце Интесе на рате без увећања
    Уплатом на текући рачун фирме на основу издатог предрачуна

Калкулација је рађена за најмање 40 путника.

Услед недовољног броја путника организатор путовања има право отказа путовања, најкасније 5 дана пре термина поласка.

УСЛОВИ , НАЧИН ПЛАЋАЊА, НАПОМЕНЕ:

- Плаћање је у динарској противвредности по продајном курсу Рајфајзен банке за ефективу.
- Плаћање на рате до поласка или до 15.12.2018. уз депоновање чекова
- Минимум 40 путника за реализацију аранжмана. У случају мањег броја пријављених агенција задржава право промене цене уз сагласност пријављених путника.
- У случају неслагања путника, агенција задржава право отказа аранжмана!
- Дужина трајања слободног времена за индивидуалне активности током програма путовања зависи од објективних околности (нпр. дужине трајања обилазака, термина полазака…).
- За све информације дате усменим путем, агенција не сноси одговорност. Једино валидан је писани програм путовања истакнут у просторијама агенције.
- Организатор путовања задржава право промене програма путовања услед непредвиђених објективних околности (нпр. гужва на границама, гужва у саобраћају, затварање неког од локалитета предвиђеног за обилазак…).
- Потписник уговора о путовању или представници групе путника обавезни су да све путнике упознају са уговореним програмом путовања, условима плаћања и Општим условима путовања организатора путовања.
- Тачно време поласка агенција одређује најкасније 24ч пред путовање. Време доласка се не може предвидети јер зависи од пуно фактора.
- Лични пртљаг унесите са собом у аутобус. Пртљаг из бункера се не вади до смештаја у хотел/апартман, јер возачи своје паузе користе за одмор, ради наше безбедности.
- Полазак је из Београда, и успутно стајање је могуће само на предвиђеним стајалиштима за туристички аутобус, ради ваше безбедности и то само ако аутобус пролази туда. Дакле, успутно скупљање путника је могуће само уколико се место стајања поклапа са рутом и уколико је потпуно безбедно за заустављање аутобуса.
- Ово путовање је поклоничко, тако да смештај није категорисан, али је надасве пристојан. У аутобусу се слушају искључиво духовне песме на српском, румунском, грчком, руском и црквенословенском језику. Путовање је са благословом духовника и духовно руковођено свештеником.
- Могуће пешачење до неких манастира, до којих је немогуће доћи аутобусом.
- Агенција не сноси одговорност за непредвиђене околности на путу и евентуална кашњења.
- Због недовољног броја путника или услед више силе, агенција може отказати путовање до 5 дана пред полазак.