Nova Godina 2018 zima sneg sneško jelke koloseum ajfelova kula sagrada familia fontana avion oblaci nebo sunce more kruzer palme plaža zalazak sunca fontana drveće trava tirkizno plavo more pesak ležaljka palme 

   


Ukupno: 3022
Danas: 346
Juče: 2676

video galerija

  sava osiguranje

     

Prijavite se na našu E-mailing Listu:

 

Путовање Јаши 2018

 

(Мошти Свете Петке) 

термин у припреми...

6 дана / Аутобусом


 


Програм путовања:

1. дан – Полазак у касним послеподневним часовима из Београда. Дневна и ноћна вожња кроз Румунију са успутним паузама и граничним формалностима.
2. дан – Долазак рано ујутру у манастир Њамц где је предвиђен смештај. Обилазак манастирског комплекса. Ноћење.
3. дан – Литургија, а потом одлазак до манастира Сихастрија и Секу. Одлазак у Јаши и смештај у хотел 2* или 3* у центру града. Ноћење
4. дан – Св.Литургија крај моштију Свете Петке, а потом и акатист светитељки. Обилазак цркве Светог Спиридона која се налази у оквиру болнице, манастира Света три јерарха и цркве Светог Николе у центру Јашија. Ноћење у истом хотелу
5. дан – Св.Литургија крај моштију Свете Петке, и полазак према Србији у поподневним часовима. Ноћна вожња
6. дан – У раним јутарњим часовима очекиван долазак у Београд.

 

 

Цена по особи: 125е


Цена обухвата:
- превоз аутобусом туристичке класе
- 2 ноћења у хотелу 2* или 3* у центру Јашија у 1/2 , 1/3 или 1/4 собама са купатилом, и једно ноћење у манастирским конацима неког од манастира округа Њамц.
- водство и организацију пута


Цена не обухвата:
- оброке
- индивидуалне трошкове путника
- међународно здравствено осигурање (око 500 динара)
- доплата за 1/1 собу – 50е


УСЛОВИ , НАЧИН ПЛАЋАЊА, НАПОМЕНЕ:
- Плаћање је у динарској противвредности по продајном курсу Рајфајзен банке за ефективу.
- Плаћање на рате до поласка или до 15.12.2018. уз депоновање чекова
- Минимум 40 путника за реализацију аранжмана. У случају мањег броја пријављених агенција задржава право промене цене уз сагласност пријављених путника.
- У случају неслагања путника, агенција задржава право отказа аранжмана!
- Дужина трајања слободног времена за индивидуалне активности током програма путовања зависи од објективних околности (нпр. дужине трајања обилазака, термина полазака…).
- За све информације дате усменим путем, агенција не сноси одговорност. Једино валидан је писани програм путовања истакнут у просторијама агенције.
- Организатор путовања задржава право промене програма путовања услед непредвиђених објективних околности (нпр. гужва на границама, гужва у саобраћају, затварање неког од локалитета предвиђеног за обилазак…).
- Потписник уговора о путовању или представници групе путника обавезни су да све путнике упознају са уговореним програмом путовања, условима плаћања и Општим условима путовања организатора путовања.
- Тачно време поласка агенција одређује најкасније 24ч пред путовање. Време доласка се не може предвидети јер зависи од пуно фактора.
- Лични пртљаг унесите са собом у аутобус. Пртљаг из бункера се не вади до смештаја у хотел/апартман, јер возачи своје паузе користе за одмор, ради наше безбедности.
- Полазак је из Београда, и успутно стајање је могуће само на предвиђеним стајалиштима за туристички аутобус, ради ваше безбедности и то само ако аутобус пролази туда. Дакле, успутно скупљање путника је могуће само уколико се место стајања поклапа са рутом и уколико је потпуно безбедно за заустављање аутобуса.
- Ово путовање је поклоничко, тако да смештај није категорисан, али је надасве пристојан. У аутобусу се слушају искључиво духовне песме на српском, румунском, грчком, руском и црквенословенском језику. Путовање је са благословом духовника и духовно руковођено свештеником.
- Могуће пешачење до неких манастира, до којих је немогуће доћи аутобусом.
- Агенција не сноси одговорност за непредвиђене околности на путу и евентуална кашњења.
- Због недовољног броја путника или услед више силе, агенција може отказати путовање до 5 дана пред полазак.