Nova Godina 2018 zima sneg sneško jelke koloseum ajfelova kula sagrada familia fontana avion oblaci nebo sunce more kruzer palme plaža zalazak sunca fontana drveće trava tirkizno plavo more pesak ležaljka palme 

   


Ukupno: 44452
Danas: 2755
Juče: 4948

video galerija

  sava osiguranje

     

Prijavite se na našu E-mailing Listu:

 

ЕГИНА – АТИНА – СОЛУН

 

14.03.-19.03.2018.

 

 


Програм путовања:

1.дан
Полазак из Београда у поподневним часовима (у договрено време), и ноћна вожња кроз Србију и Македонију.


2. дан 
Долазак у раним јутарњим часовима у Солун. Обилазак цркве Св.Димитрија Солунског где су мошти овог дивног светитеља, заштитника града Солуна. Обилазак Солуна, а потом одлазак у манастир Св.Јована Богослова у Суротију где је гроб старца Пајсија и мошти Св.Арсенија Кападокијског. Долазак у Паралију у касним поподневним часовима и смештај у хотел 2 или 3* у 1/2 и 1/3 собама са купатилом.


3.дан
Ујутру полазак према Атини и обилазак манастира Милеси, а потом одлазак до Лаврија (Камаризе) , цркве где је старца Нектарија Виталиса чудесно исцелио Свети Нектарије од рака плућа и који се помиње у акатисту овом дивном светитељу. Уколико старац буде у прилици, узећемо благослов од њега. Повратак у околину Атине и обилазак великих светиња – манастира  Свети Јефрем и Пантократор. У вечерњим часовима долазак у хотел.


4. дан
Долазак у јутарњим часовима у луку Пиреј и прелазак трајектом на Егину. Долазак у манастир Светог Нектарија на Егини и смештај у манастирском конаку (некатегорисан смештај) уколико добијемо благослов. Молитва за здравље и акатист светитељу.

Уколико не добијемо благослов за ноћење у манастиру смештај је предвиђен у Аг.Марини или неком другом месту на острву у хотелу/вили у 1/2, 1/3 или 1/4 собама са купатилом. Ноћење.

5. дан
Устајање рано ујутру и литургија у манастирској цркви посвећеној Светој Тројици где су мошти Светог Нектарија на празник, а потом и обилазак манастирског комплекса (у току је градња велелепног храма Светог Нектарије где се служи само о великим празницима). Обилазак манастира Св.Екатерине који се налази у непосредној близини манастира Светог Нектарија. Повратак за Пиреј у поподневним часовима. ПОлазак  за Београд. Ноћна вожња.


6.дан
Долазак у Београд у поподневним часовима.

 

 


Цена по особи : 199е

 

Могуће плаћање на 6 рата (септембар-фебруар 2018., уз депоновање чекова)

Цена аранжмана обухвата:
– превоз аутобусом туристичке класе
– превоз трајектом до Егине и назад
– 1 ноћење у конацима манастира у вишекреветним собама некатегорисаног смештаја (или приватним апартманима са два или три кревета на острву Егина уколико не добијемо благослов за ноћење у конацима). Могуће је да део групе буде смештен у конацима, а део у апартманима/хотелу.
– 1 ноћење у хотелу у 1/2 или 1/3 собама у хотелу  3* у Атини
– 1 ноћење у хотелу у 1/2 или 1/3 собама у хотелу  3* у Паралији
– водство и организацију пута

Цена аранжмана не обухвата:
– оброке
– међународно осигурање
– индивидуалне трошкове
- доплата за 1/1 70е

Услови, начин плаћања и напомене:
-Плаћање је у динарској противвредности по продајном курсу банке Интеса за ефективу. Могуће плаћање на рате до 15.02.2018. уз депоновање чекова или административне забране.
– Минимум 40 путника за реализацију аранжмана. У случају мањег броја пријављених агенција задржава право промене цене уз сагласност пријављених путника.
-У случају неслагања путника, агенција задржава право отказа аранжмана!
– У собе се улази првог дана боравка од 15:00 – 22:00 часова (постоји могућност ранијег или каснијег уласка).
– Факултативни излети нису обавезни део програма и зависе од броја пријављених путника. Цена се састоји од трошкова резервације, превоза, водича, улазница, организације… Термини факултативних излета су променљиви и зависе од слободних термина по локалитетима, броја пријављених путника и објективних околности.
– Дужина трајања слободног времена за индивидуалне активности током програма путовања зависи од објективних околности (нпр. дужине трајања обилазака, термина полазака…).
– За све информације дате усменим путем, агенција не сноси одговорност. Једино валидан је писани програм путовања истакнут у просторијама агенције.
– Организатор путовања задржава право промене програма путовања услед непредвиђених објективних околности (нпр. гужва на границама, гужва у саобраћају, затварање неког од локалитета предвиђеног за обилазак…).
– Потписник уговора о путовању или представници групе путника обавезни су да све путнике упознају са уговореним програмом путовања, условима плаћања и Општим условима путовања организатора путовања.
-Тачно време поласка агенција одређује најкасније 24ч пред путовање. Време доласка се не може предвидети јер зависи од пуно фактора.
– Лични пртљаг унесите са собом у аутобус. Пртљаг из бункера се не вади до смештаја у хотел/апартман, јер возачи своје паузе користе за одмор, ради наше безбедности.
– Двокреветна соба може да садржи два одвојена кревета или један брачни кревет, а трокреветна соба три одвојена лежаја или један брачни и један одвојени, итд.
– Полазак је из Београда, и успутно стајање је могуће само на предвиђеним стајалиштима за туристички аутобус, ради ваше безбедности и то само ако аутобус пролази туда. Дакле, успутно скупљање путника је могуће само уколико се место стајања поклапа са рутом и уколико је потпуно безбедно за заустављање аутобуса.
-Ово путовање је поклоничко, тако да смештај није категорисан, али је надасве пристојан. У аутобусу се слушају искључиво духовне песме на српском, румунском, грчком, руском и црквенословенском језику. Путовање је са благословом духовника и духовно руковођено свештеником.
– Агенција не сноси одговорност за непредвиђене околности на путу и евентуална кашњења.
– Због недовољног броја путника или услед више силе, агенција може отказати путовање до 5 дана пред полазак.