Nova Godina 2018 zima sneg sneško jelke koloseum ajfelova kula sagrada familia fontana avion oblaci nebo sunce more kruzer palme plaža zalazak sunca fontana drveće trava tirkizno plavo more pesak ležaljka palme 

   


Ukupno: 523
Danas: 523
Juče:

video galerija

  sava osiguranje

     

Prijavite se na našu E-mailing Listu:

 

Putovanje Dominikana 2018

u pripremi...

 13 dana - avio

Dominikanska Republika je država na ostrvu Hispaniola, u Karibima. Predstavlja jednu polovinu ovog najvećeg karipskog ostrva; s obzirom na to da je ono teritorijalno podeljeno na Dominikansku Republiku i Haiti. Druga najveća država Kariba (posle Kube); Dominikanska Republika je raj za turiste.
Moreplovac Kristofor Kolumbo je na svom putu prema Americi najpre otkrio ovu karipsku državu. Pravo je odredište za ljubitelje prirodnih lepota , stotine kilometara dugih plaža, bujnih šuma sa čudesno lepim slapovima, slanim i slatkim jezerima, kao i neobičnim biljnim i životinjskim svetom. Prirodne lepote ovog ostrva postaju potpuno autentične baš kada se nebo naoblači, a boje se izmešaju.
Dominikana je topla i ima dušu. Takođe, ovo je i zemlja suprotnosti. Sa jedne strane, duž čitave obale protežu se hoteli koji se takmiče po lepoti, raskoši i luksuzu koji nude posetiocima, naspram siromaštva lokalnog stanovništva, sa druge strane. Prestonica ove ostrvske zemlje je Santo Domingo. Najpoznatije letovalište u Dominikanskoj Republici je Punta Cana, koje se nalazi na krajnjem istoku ostrva. Proteže se kilometrima duž obale i raspolaže velikim brojem velikih resort hotela i kompleksa za turiste. Plaže su peščane.
Dominikanska Republika je idealna destinacija za ljubitelje skijanja na vodi, windsurfinga, ronjenja i drugih sportova na vodi.

Opis putovanja :
Polasci: svakodnevni
Broj dana: 13 ( 11 noćenja  na destinaciji  )
Transport: avio prevoz iz Beograda
Vreme za rezervaciju: do popune slobodnih mesta
Minimalni broj putnika: 2

Smeštaj:
- BE LIVE GRAND PUNTA CANA 4* www.belivehotels.com
Smešten na čuvenom Bavaro Beach-u, ovo odmaralište je savršena adresa za uživanje na Karibima.
Dvokrevetna soba, all inclusive, transfer aerodrom – hotel – aerodrom
od 1.320 EUR po osobi

- OCCIDENTAL GRAND PUNTA CANA 4*  www.occidentalhotels.com
Occidental Grand Punta Kana Resort se nalazi na spektakularnom Bavaro Beach-u, jednoj od najboljih plaža u Punta Kani. Spokojna atmosfera, španski stil arhitekture,  okruženje tropskim vrtovima,  ovaj hotel pravi je izbor za sve one koji žele da kombinuju odmor i relaksaciju uz all inclusive ponudu.
Dvokrevetna soba, all inclusive, transfer aerodrom – hotel – aerodrom
od 1.390 EUR po osobi

- IBEROSTAR BAVARO 5* www.iberostar.com
Iberostar Punta Cana hotel sa 5 zvezdica, nedavno renoviran i smešten duž fantastične Bavaro Beach na severoistočnoj obali Dominikanske Republike, ovaj luksuzni hotel sa 427 - soba,posebno je dizajniran za parove i za porodice Njegova izuzetna gastronomija i velika zabava čine ovo mesto veoma primamljivim.
Dvokrevetna soba, all inclusive, transfer aerodrom – hotel – aerodrom
od 1.490 EUR po osobi

- DREAMS LA ROMANA  5* www.dreamsresorts.com
Smešten uzduž netaknute plaže, bujne tropske džungle i tirkiznog mora na jugoistočnoj obali Dominikanske Republike, Dreams La Romana je savršeno odmaralište za slobodne, parove i porodice.
Dvokrevetna soba, all inclusive, transfer aerodrom – hotel – aerodrom
od 1.590 EUR po osobi

- MELIA CARIBE TROPICAL 5* www.melia.com
Melia Caribe Tropical je dobar izbor za vaš porodični odmor u Punta Kani.Hotel poseduje desetak restorana, golf teren svetske klase.
Dvokrevetna soba, all inclusive, transfer aerodrom – hotel –aerodrom
od 1.690 EUR po osobi

- BARCELO BAVARO PALACE DELUXE 5* www.barcelo.com
Barcelo Bavaro Palace Deluks hotel nalazi se u magičnom okruženju, a odlikuje se svojim neverovatnim nivoom komfora.
Dvokrevetna soba, all inclusive, transfer aerodrom – hotel – aerodrom
od 1.690 EUR po osobi

- SECRET ROYAL BEACH PUNTA CANA 5* www.secretsresorts.com
Tajna Royal Beach Punta Kana je beskonačna – ovo je luksuzno odmaralište samo za odrasle. Sve sobe poseduju đakuzi na terasi a pripada vam i 24 sata room servis.
Dvokrevetna soba, all inclusive, transfer aerodrom – hotel –aerodrom
od 1.890 EUR po osobi

Aranžman obuhvata:
- povratnu avionsku kartu u ekonomskoj klasi
- aerodromske takse
- smeštaj na bazi »sve uključeno
- privatni transfer aerodrom – hotel – aerodrom
- troškove rezervacije

Aranžman ne obuhvata:
- Napojnice
- Individualne troškove putnika
- Vizu

Fakultativni izleti :
- Manati Park Bavaro - Manati Park je zabavni tematski park koji nudi 130.000 kvadranih metara prostora sa izložbama ptica, reptila i ribe. Šou sa papagajima, delfinima i konjima koji igraju uključen je u cenu ulaznice. Besplatan autobusod i do glavnih hotela je obezbeđen. Radno vreme: Svakog dana od 09.00 do 18 sati.

- Šou: Plivanje sa delfinima u 09.00, 14.00 i 17.15 sati.
Šou sa delfinima i fokama u 11.15 i 16.15 sati.
Šou sa papagajima u 12.45 i 17.15 sati.
Šou sa konjima u 13.15 sati. – cena od 50 USD

- Ostrvo delfina: Kratka vožja brodom odvešće vas veštački napravljenog ostrva gde turisti mogu plivati sa dresiranim delfinima pravo u moru. Paket uključuje 15 minuta slobodnog vremena sa delfinima gde ćete steći svoje nove životinjske prijatelje. – cena od 50 USD

- Punta Kana ekološki rezervat: Ovo je kratka tura sa vodičem kroz tropsku floru sa opcionalnim izborom osvežavajućeg kupanja na kraju. Hodaćete kroz pravu džunglu što je nezaboravno iskustvo. Nalazi se na 15 minuta od internacionalnog aerodroma u Punta Kani. – cena od 35 USD

- Punta Kana i Bavaro: El Kortesito, koji se nalazi između Punta Kana-Bavaro i mesta Macao, je najbliže malom mestu sa gradskom plažom u oblasti. Manatee Park, divlji svet, ekološka i avanturistička poseta i Ponce de Leon kuća koja je blizu Boka de Jume, gde možete ručati svežu ribu uz samu obalu. Tamo se nalazi i nekolicina suverilnica koje su smeštene takođe uz obalu. – cena od 45 USD

- Higuei: Najveća turistička atrakcija u ovom mestu je lokalna Bazilika, velika, moderna katedrala koja je sagrađena u čast Device de la Altagracia, sveca zaštitnika Dominikanske Republike. Ako vam vreme dozvoli preporučujemo da posetite i ostatak grada i osetite duh grada sa prekrasnim, šarenolikim, živopisnim malim ulicama. Probajte domaći sir, otiđite u colmado (piljarnica), ili na pijacu da odaberete i kupite neko lokalno voće ili možda sednete da predahnete uz pivo ili koka-kolu. Posetioci takođe mogu poželeti da posete najveći supermarket i probaju ukusnu marmeladu, Santo Domingo kafu, Brugal, Bermudez ili Barcelo rum, ili zastanu u poslastičarnici da probaju tropski šerbet. – cena od 10 USD

Uslovi i način plaćanja:
Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu BANCA INTESA BEOGRAD banke na dan uplate.
- gotovinski - uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska
- čekovima građana na rate bez kamate
- uplatom preko računa

Važne napomene:
- Molimo putnike da obrate pažnju na cene i doplate, kao i na informacije šta je uključeno I šta nije uključeno u cenu.
- Opisi i fotografije smeštajnih kapaciteta nalaze se na web sajtu agencije i sastavni su deo ovog cenovnika
- Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja.
-Na putovanje mogu da idu putnici državljani Republike Srbije koji poseduju crveni biometrijski pasoš (osim za Crnu Goru, Republiku Srpsku i Makedoniju gde putnici mogu ići i sa ličnom kartom). O uslovima ulaska u EU kao i onim zemljama koje to nisu (dokumenta, potrebna novčana sredstva, zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju i sl.) potrebno je informisati se na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u Ambasadi, Konzulatu zemlje u koju se putuje ili zemlje kroz koju se prolazi.
-Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak na teritoriju EU
-Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze
-Paket putnog osiguranja ne pokriva obavezno zdravstveno osiguranje, te se Putniku preporučuje da isto sam obezbedi, jer to može biti razlog da pogranične vlasti ne dozvole dalje putovanje ili da Putnik mora sam platiti značajne troškove eventualnog lečenja.
-Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrbna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja, moraju imati overenu saglasnost oba roditelja i biti u pratnji punoletnog pratioca pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena u sudu ili opštini.

-Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
-Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje.
Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije.