nova godina 2018 vatromet zima sneg sneško jelke koloseum ajfelova kula sagrada familia fontana avion oblaci nebo sunce more kruzer palme plaža zalazak sunca fontana drveće trava tirkizno plavo more pesak ležaljka palme 

   


Ukupno: 454
Danas: 454
Juče:

video galerija

  sava osiguranje

     

Prijavite se na našu E-mailing Listu:

 

Putovanje Bali 2017

9 dana/avio

29.04 – 07.05.2017.

(Avio prevoz sa taksama + smeštaj + transferi)

Bali je inspiracija, tropsko stanje uma, magično ostrvo prošarano netaknutim pejzažima, vulkanima, smaragdno- zelenim pirinčanim terasama i bujnim tropskim šumama koje odišu mirom i pružaju neiscrpan izvor energije. Ono što izdvaja Bali od drugih tropskih ostrva je tradicija i duhovnost nasmejanih meštana koji ponosno slave svoju kulturu i neguju identitet. Upoznajte narod čija deca uče tri jezika: baležanski, jezik sa sveštenim licima, jezik sa prirodom i životinjama i ponesite sa sobom iskustvo prirodnog sklada i ljubavi.

Bali je dragulj Azije i tropsko ostrvo nasmejanih ljudi koji će zadovoljiti najrazličitije ukuse, bilo da želite da se opustite na belim peščanim plažama ispod zelenih palmi i odmarate uz zvuke talasa koji zapljuskuju grebene, osetite blagodeti aroma terapije, ispraznite vaš um uz jogu, tai či, surfujete ili se oprobate u cenkanju u nekom od mnogobrojnih tradicionalnih marketa.

 

Plan i program puta:

1. dan Beograd: Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla. Let do Balija sa usputnim presedanjem.

2. dan Bali: Transfer do smeštaja. Odmor i slobodno vreme za privikanje na egzotično okruženje. Noćenje.

3. dan Bali: Nakon doručka sledi odlazak na plažu Kuta, nekada uspavano selo a danas najpopularniju plažu na Baliju, sa mnogo restorana, surfera, sportova na vodi i nasmejanih turista iz celoga sveta. Odmor na mekom pesku, kupanje u toplom moru, opuštanje uz tradicionalnu indonežansku masažu i degustacija tropskih specijaliteta. Noćenje.

4. dan Bali: Slobodan dan ili fakultativni odlazak na jug ostrva. Poseta skrivenim plažama Balija: zapanjujuća Padang Padang plaza, smeštena u maloj uvali, poznata po čuvenoj romantičnoj sceni iz filma Jedi, moli, voli i kristalno čistoj vodi, Bingin plaža odakle se pruža neverovatan pogled na Indijski okean i Dreamland plaža sa belim peskom gde možete uživati u toploj, tropskoj atmosferi. U večernjim časovima predstoji odlazak do Uluwatu hrama, koji se nalazi na litici krečnjačkih stena. Napravite jedinstvene fotografije zalaska sunca uz Kecak tradicionalni balinežanski ples koji izvodi preko 100 izvođača bez muzike, uz razlitičite ritmove i glasove. Povratak u smeštaj. Noćenje.

5. dan Bali: Slobodan dan ili fakultativni odlazak u Ubud– kulturnog i umetničkog srca Balija. Posetićemo Ubud Monkey Forest svetilište u šumi koje predstavlja dom sivim, dugorepim, makaki majmunčićima. Sledi kratka pauza za odmor i kupovinu tradiconalnih balinežanskih suvenira, poput drvenih maski, nakita od srebra i zlata, slika na svili. Uživanje u tropskoj vegetaciji i zelenilu pirinčanih terasa. Nastavljamo dalje, ka Goa Gajah arheološkom mestu od velikog istorijskog značaja. Dvorište ispunjeno relikvijama, zidnim rezbarijama, pećinama za meditaciju, fontanama. Upoznavanje inspirativne kulture i balinežanskih legendi. Slobodno vreme. Noćenje.

6. dan Bali: Slobodan dan za odmor na plaži ili celodnevni fakultativni izlet. Obilazak Bali Bird parka i Reptil parka, jedinstveno i edukativno iskustvo za celu porodicu. Tropska bašta sa preko 1000 ptica iz celog sveta. Imaćete priliku da se približite retkim, egzotičnim pticama i vidite komodo zmajeve. Porodičnu avanturu nastavljamo u fabrici čokolade:). Okruženi gustom džunglom, u fabrici napravljenoj od bambusa, možete naučiti nešto više o izradi čokolade, kakau, kakao puteru. Pravo uživanje za decu i sladokusce:). Predveče sledi odlazak do hrama Tanah Lot, koji se nalazi na steni i do koga je moguće doći samo kada je oseka. Nasmejani uživajmo u egzotičnoj prirodi koja nas okružuje i dočekajmo spektakularan zalazaka sunca. Slobodno vreme. Noćenje.

7. dan Bali: Nakon doručka sledi fakultativni izlet do Nusa Dua i Sanur plaže. Idilične plaže za porodično opuštanje i uživanje na zlatnom pesku. Noćenje.
8. dan Bali: Slobodni dani za odmor na plaži, opuštanje uz tradicionalne indonežanske masaže i uživanje u egzotičnoj kuhinji i opojnim mirisima začina. Ukoliko  želite da nastavite istraživanje ostrva i uživate sa vašim mališanima predlažemo vam odlazak do Zoo vrta – edukativnog centra , gde možete videti preko 350 životinja, posetite centar za kornjače ili centar delfina gde možete plivati sa ovim plemenitim životinjama. Doživljaj možete upotpuniti odlaskom do jezera Beratan čiju lepotu dopunjuje uspavani vulkanski krater i hram na vodi Pura Bratan. Uživajte u netaknutoj prirodi ili posetite Botaničku baštu Balija gde možete uživati u okruženju tropske flore, predivnom ambijentu i napraviti fantastične fotografije. Provedite interesantno popodne u avanturističkom parku koji će biti podjednako zanimljiv i vama i vašim klincima. Otkrijte tajne balinežanske kuhinje, pohađajte časove kuvanja koji će vam pružiti fascinatan uvid u egzotične sastojke i jedinstveno kulinarsko nasleđe Balija. Noćenje.

9. dan Bali – Beograd: Pakujemo stvari i odjavljujemo se iz hotela. Transfer do aerodroma. Let za Beograd sa usputnim presedanjem.
Sa osmehom na licu planirajte novu Manga- porodičnu avanturu:).

 

Cana aranžmana
– Odrasli: 1190€
– Deca od 2 do 12 godina (u sopstvenom ležaju): 950€
– Deca od 2 do 12 godina (u ležaju sa roditeljima): 770€
– Deca do 2 godine (u ležaju sa roditeljima): 295€
Nakon 17.12. cene se uvećavaju za po 100€


Smeštaj:
Bali: Hotel 3*, nalazi se u Kuti. Svaka soba ima sopstveno kupatilo (wc,tuš) i klima uređaj. Hotel poseduje bar, bazen i restoran internacionalne kuhinje.

 

Aranžman obuhvata:
- Avio prevoz (Beograd- Bali- Beograd ) sa svim taksama
- Sve transfere prema program
- 7 noćenja u hotelu 3* u centru Kuta-e na Baliju, u 1/2, 1/3 i 1/4 sobama sa klimom
- Organizaciju i stručno vođstvo grupe na srpskom jeziku
- Izlaznu taksu sa Bali-ja

Aranžman ne obuhvata:
- Individualne troškove
- Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno istorijske spomenike
- Hranu

 

NAČIN PLAĆANJA DALEKIH PUTOVANJA:
- Pri prijavi se plaća avans od 200€ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.
- Iznos novca za aviokartu (cena zavisi od destinacije – proveriti u agenciji) plaća se do 2 meseca pred a minimum jednom mesečno u iznosu koji putniku odgovara.
- Ostatak novca koji se plaća u zemlji treba uplatiti u agenciji najkasnije 15 dana pred put a minimum jednom mesečno u iznosu koji putniku odgovara.
- Preostali deo aranžmana u iznosu od 250€ plaća se inopartneru na samoj destinaciji.
- Prilikom predaje dokumenata za dobijanje vize (za destinacije gde je potrebna) uplaćuje se iznos za vizu.
- Plaćanje može biti u gotovini, platnim karticama, čekovima građana ili preko računa.