Nova Godina 2018 zima sneg sneško jelke koloseum ajfelova kula sagrada familia fontana avion oblaci nebo sunce more kruzer palme plaža zalazak sunca fontana drveće trava tirkizno plavo more pesak ležaljka palme 

   


Ukupno: 8397
Danas: 657
Juče: 3933

video galerija

  sava osiguranje

     

Prijavite se na našu E-mailing Listu:

 

Letovanje Turska Belek 2018

 

belek turska leto more ležaljke suncobrani

Predstavlja moderno i luksuzno turističko letovalište lociran na oko 40 km od Antalije. Mesto je prepoznatljivo po luksuznim hotelima, dugim peščanim plažama, borovim šumama, eukaliptusima i divno uređenim baštama. Čuven je i po dobrim golf terenima i Nacionalnom golf parku, a ovde se održavaju mnogobrojna svetska takmičenja u golfu. U neposrednoj blizini nalaze se  istorijski lokaliteti (Aspendos, Perge, Side), što pruža ljubiteljima antičke kulture bogat sadržaj. Belek je mondenski biser Antalijske regije, idealan za klijente sa istančanim ukusom.

 

Cenovnik 2018

 

Hotel SARP HOTEL BELEK ****

Nalazi se na oko 5 km od  Beleka. Poseduje sopstvenu plažu (sa besplatnom upotrebom suncobrana i ležaljki )koja je udaljena oko 1 km i do koje je organizovan besplatan prevoz u odredjenim periodima dana po hotelskim pravilima.Sve sobe su  sa TWC-om, fenom, telefonom, mini bar (posebno se plaća), TV-om, balkonom, klima uređajem i sefom.U sklopu hotela nalazi se  nekoliko restorana i barova, bazen za odrasle i decu, vodeni tobogani, mini klub, sauna, SPA i Wellness centar, fitness centar, tursko kupatilo, stoni tenis, odbojka na plaži, košarka, tenis, animacioni programi. Usluga: Ultra All inclusive (ultra sve uključeno po hotelskim pravilima).


Hotel AYDINBEY FAMOUS RESORT *****

Nalazi se u oblasti Boğazkent – Belek, na plaži. Sve sobe su sa TWC-om, fenom, TV-om, telefon, balkon, mini barom (posebno se plaća), klima uređajem i sef (posebno se plaća). U sklopu hotela nalazi se restoran, bar, bazen,  mini klub za decu, fitness centar, tursko kupatilo i  sauna. Usluga: Ultra All inclusive (ultra sve uključeno po hotelskim pravilima).


Hotel BELEK BEACH RESORT *****

Nalazi se u oblasti Bogazkent – Belek na sopstvenoj plaži. Sve sobe su sa TWC-om, fenom, telefonom, mini bar (posebno se plaća), SAT TV-om, split klimom, sefom (posebno se plaća), balkonom. U sklopu hotela nalazi se više restorana i barova, bazeni, dečiji bazen, klub za decu, tursko kupatilo, sauna, fitness centar, teniski teren, internet kafe, teren za košarku, mini golf, mini fudbal.Usluga: Ultra All inclusive (ultra sve uključeno po hotelskim pravilima).


Hotel CRYSTAL FAMILY RESORT&SPA *****

Hotel se nalazi u oblasti Belek- Bogazkent, sastoji iz više smeštajnih objekata, poseduje sopstvenu plažu.Sve sobe su sa TV-om,TWC-om,fenom,mini barom, balkonom, klima uređajem i sefom (posebno se plaća). U sklopu hotela nalazi se nekoliko restorana i barova,bazeni za odrasle i decu, vodeni tobogani,fitness centar,sauna,tursko kupatilo,spa centar,frizerski salon, internet kafe,teren za košarku,teren za tenis,mini golf,mini klub,stoni tennis,pikado, animacioni program, mogućnost sportova na vodi. Usluga: Ultra All inclusive (ultra sve uključeno po hotelskim pravilima)


Hotel CRYSTAL PARAISO VERDE *****

Hotel se nalazi u oblasti Belek- Bogazkent,sastoji iz više smeštajnih objekata,poseduje sopstvenu plažu koja je udaljena oko 400 m od hotela. Sve sobe su sa TV-om,TWC-om,fenom,mini barom, balkonom, klima uređajem i sefom (posebno se plaća). U sklopu hotela nalazi se nekoliko restorana i barova,bazeni za odrasle i decu,vodeni tobogani,fitness centar,sauna,tursko kupatilo,spa centar, frizerski salon, internet kafe,teren za košarku,teren za tenis,mini golf,mini klub,stoni tennis,pikado, animacioni program, mogućnost sportova na vodi. Usluga: Ultra All inclusive (ultra sve uključeno po hotelskim pravilima)


Hotel DIONIS RESORT & SPA *****

Nalazi se u oblasti Boğazkent - Belek, na plaži. Sve sobe su sa TWC-om, telefonom, mini barom (posebno se plaća), TV-om,fenom,klima uređajem i sefom (posebno se plaća). U sklopu hotela nalazi se nekoliko restorana i barova, bazen, bazen za decu, vodeni tobogan, dečiji klub, igralište za decu, fitness, SPA centar , turko kupatilo, sauna, internet kafe, stoni tenis, tenis, aerobik, pikado, animacije. Usluga: Ultra All inclusive (sve uključeno po hotelskim pravilima).


Hotel IC SANTAI FAMILY *****

Hotelski kompleks se sastoji iz glavne zgrade i više vila i nalazi se na sopstvenoj peščanoj plaži. Sve sobe su sa TWC-om, TV-om, klima uređajem, mini bar (posebno se plaća), telefonom, fenom, sefom (posebno se plaća), balkonom.  U sklopu hotela nalazi se  više restorana i barova,  više bazena, dečiji bazen sa toboganom, zatvoreni bazen, mini klub, diskoteku, fitnes centar, saunu, tursko kupatilo, mini golf, mini fudbal, tenis. Usluga: Ultra All inclusive (ultra sve uključeno po hotelskim pravilima).


Hotel LIMAK ATLANTIS *****

Hotel se nalazi u centru Beleka na sopstvenoj peščanoj plaži. Sve sobe su sa TWC-om,fenom, klima uređajem, TV-om, mini bar (posebno se plaća), telefonom, sefom (posebno se plaća), balkonom. U sklopu hotela nalazi se  više restorana i barova, nekoliko otvorenih bazena sa toboganima, zatvoreni bazen, dečiji bazen, tursko kupatilo, fitnes centar, mini klub, tereni za fudbal, tenis i košarku,mini golf. Usluga: Ultra All inclusive (ultra sve uključeno po hotelskim pravilima).


Hotel RIXOS PREMIUM *****

Nalazi se na oko 5 km od Beleka, i poseduje sopstvenu plažu.Sve sobe su sa TWC-om, telefonom, fenom, mini barom (posebno se plaća), TV-om, balkonom, klima uređajem i sefom (posebno se plaća). U sklopu hotela nalazi se više barova, više restorana, bazen, SPA i Wellness centar i fitness centar. Usluga: Ultra All inclusive (ultra sve uključeno po hotelskim pravilima).


Hotel SHERWOOD DREAMS RESORT *****

Hotel se sastoji iz više objekata i udaljen oko 5 km od Beleka, oblast Bogazkent ,na sopstvenoj peščanoj plaži. Sve sobe su sa TWC-om,fenom, klima uređajem, TV-om, mini barom i sefom (posebno se plaćaju), telefonom i balkonom. U sklopu hotela nalazi se  nekoliko restorana i barova, nekoliko bazena od kojih neki imaju vodene tobogane, zatvoreni bazen,mini klub, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, animacioni tim, mini golf,mini  fudbal, tenis, aerobik, bilijar,stoni tenis,internet kafe, kuglana, luna park, mini klub. Usluga: Ultra All inclusive (ultra sve uključeno po hotelskim pravilima).


Hotel SUSESI LUXURY RESORT *****

Hotel se sastoji iz više smeštajnih objekata., na oko 3 km od Beleka i poseduje sopstvenu plažu. Sve sobe su sa TV-om,TWC-om,fenom,mini barom, balkonom, klima uređajem i sefom (posebno se plaća). U sklopu hotela nalazi se nekoliko restorana i barova,bazeni za odrasle i decu,aqua park, fitness centar,SPA centar,teren za košarku,teren za tenis,mini golfl,mini klub,stoni tennis, pikado, animacioni program, mogućnost sportova na vodi. Usluga: Ultra All inclusive (ultra sve uključeno po hotelskim pravilima)    


Hotel TITANIC DELUXE BELEK *****

Hotelski kompleks se nalazi u oblasti Kadriye, na oko 6 km od Beleka, sastoji iz više smeštajnih objekata, poseduje sopstvenu plažu koja je udaljena oko 1250 m i do koje je organizovan besplatan prevoz u odredjenim periodima dana po hotelskim pravilima. Superior  sobe su sa TV-om,TWC-om,fenom,mini barom,telefonom, balkonom, klima uređajem i sefom (posebno se plaća). U sklopu hotela nalazi se nekoliko restorana i barova,bazeni za odrasle i decu,vodeni tobogani,fitness centar,sauna,tursko kupatilo,spa centar,frizerski salon, internet kafe,teren za fudbal, teren za tenis,mini golf,mini klub,stoni tennis,bilijar,kzglana, animacioni program, mogućnost sportova na vodi. Usluga: Ultra All inclusive (ultra sve uključeno po hotelskim pravilima)


Hotel VERA MARE RESORT *****

Nalazi se na oko 5 km od  Beleka, na plaži .Sve sobe su  sa TWC-om, fenom, telefonom, mini bar (posebno se plaća), TV-om, balkonom, klima uređajem i sef (posebno se plaća). U sklopu hotela nalazi se  restoran, bar, bazen sa toboganom,bazen za decu,dečiji klub, sauna, SPA i Wellness centar, fitness centar, tursko kupatilo. Usluga: Ultra All inclusive (ultra sve uključeno po hotelskim pravilima).    


Hotel VERA SEAGATE RESORT *****

Nalazi se u oblasti Boğazkent - Belek, na plaži. Sve sobe su sa TWC-om, telefonom, mini barom (posebno se plaća), TV-om, balkonom, fenom, klima uređajem i sefom (posebno se plaća). U sklopu hotela nalazi se restoran,bar, bazen,bazen za decu, dečiji klub, igralište za decu, fitness centar, SPA i Wellness centar. Usluga: Ultra All inclusive (sve uključeno po hotelskim pravilima).


Hotel VERA VERDE RESORT *****

Nalazi se 5km od centra Beleka, oko 1km od plaže. Hotel nudi mogućnost prevoza do plaže u sezoni po hotelskim pravilima .Sve sobe su sa TWC-om, TV-om, klima uređajem, mini bar (posebno se plaća), telefonom, fenom, balkonom. U sklopu hotela nalazi se  više bazena, dečiji bazen, spa centar, teniski teren, tursko kupatilo, saunu, fitnes sala, kuglanu, dečiji klub.internet café, bilijar, mini fudbal .Usluga: All inclusive (sve uključeno po hotelskim pravilima).