Nova Godina 2018 zima sneg sneško jelke koloseum ajfelova kula sagrada familia fontana avion oblaci nebo sunce more kruzer palme plaža zalazak sunca fontana drveće trava tirkizno plavo more pesak ležaljka palme 

   


Ukupno: 8638
Danas: 898
Juče: 3933

video galerija

  sava osiguranje

     

Prijavite se na našu E-mailing Listu:

 

Letovanje Slovenija Bled 2018

 

bled leto slovenija

BLED je jedno od najpoznatijih konferencijskih centara u Sloveniji, a nudi i niz različitih aktivnosti u prirodi i tako omogućuje kompletnu ponudu bez obzira na razlog putovanja. Bled je poznat i po Bledskom zamku, Bledskom ostrvu, Bledskoj krempiti , kao i po predivnoj okolini koja ima svoje draži tokom cele godine. Vekovima je bio odlično posećen zbog prirodnih lepota i termalnih izvora koji okrepljuju dušu i telo, i to su najčešći razlozi zašto se ljudi stalno vraćaju na Bled.

 

Grand Hotel Toplice 5*

http://www.sava-hotels-resorts.com/hr/smjestaj/sava-hoteli-bled/grand-hotel-toplice/

Najpoznatiji hotel na Bledu, koji ima najbolju poziciju i pogled na jezero. Hotel je poznat po svojoj tradiciji i po elegantnim i poznatim gostima koji su boravili u njemu. Danas ima odlično uređene i udobne sobe, konferencijske sale, a poznat je i kao mesto za venčanja i proslave.

Smeštaj: sobe su komforne, imaju telefon, kupatilo, TV, mini bar, sef, klima uređaj.

Sadržaj: hotel ima konferencijske sale, lobi bar, wellness centar, bazen, saune, mali dok za čamce, restoran, bar.

 

Hotel Golf 4*

http://www.sava-hotels-resorts.com/hr/smjestaj/sava-hoteli-bled/hotel-golf/

Lokacija: nalazi se u blizini centra Bleda u parku, i ima 150 soba i apartmana. Ima odličan pogled na Bledsko jezero i na zamak, kao i na obronke Julijskih Alpa. Od šetališta i jezera je udaljen oko 150m.

Smeštaj: sve sobe imaju kupatilo, sef, balkon, TV, telefon i mini bar. Neke od soba imaju klima uređaj.

Sadržaj: hotel ima moderan konferencijski centar, wellness centar, restoran, bar.

 

Hotel Park 4*

http://www.sava-hotels-resorts.com/hr/smjestaj/sava-hoteli-bled/hotel-park/

Lokacija: nalazi se na obali jezera u centru Bleda i to je najveći hotel na Bledu.

Smeštaj: sve sobe imaju kupatilo, TV, telefon, internet, sef i mini bar. Neke od soba imaju klima uređaj.

Sadržaj: hotel privlači goste koji žele aktivni odmor, jer okolina nudi mnoštvo aktivnosti u prirodi. U restoranu u sklopu hotela je nastala originalna bledska kremšnita po kojoj je Bled poznat.

 

Hotel Savica 3*

http://www.sava-hotels-resorts.com/hr/smjestaj/sava-hoteli-bled/hotel-savica/

Lokacija: nalazi se preko puta hotela Golf 4*, i važi za porodičan hotel. Od centra Bleda i od jezera je udaljen oko 200m.

Smeštaj: ima dosta porodičnih soba ( 2 povezane standard sobe ) i sve su prilagođene boravku sa decom. Sve imaju balkon, TV, internet, telefon, mini bar, sef.

Sadržaj: ima bogat animacijski sadržaj, a kako ima Eko sertifikat, kroz igru i radionice decu uče o odgovornom odnosu prema prirodi i okolini.