Nova Godina 2018 zima sneg sneško jelke koloseum ajfelova kula sagrada familia fontana avion oblaci nebo sunce more kruzer palme plaža zalazak sunca fontana drveće trava tirkizno plavo more pesak ležaljka palme 

   


Ukupno: 8593
Danas: 853
Juče: 3933

video galerija

  sava osiguranje

     

Prijavite se na našu E-mailing Listu:

 

Letovanje Grčka 2018

 

more sunce avion plavo naočare japanke tobra lotos

Grčka jedna od najvažnijih turističkih destinacija sveta ogromno antropogeno bogatstvo, raskošne građevine i umetnička ostvarenja iz antičkog doba, ugodna mediteranska klima sa puno sunčanih dana u godini,toplim dugim letima i kratkim ne tako hladnim zimama su samo deo onoga čime vas ova zemlja privlači.
Položaj Grčke pred Dardanelima i Mramornim morem sa jedne strane na Jonskom moru i pred Otranskim vratima sa druge strane, blizina Sueckog kanala privlače putnike iz celog sveta. Zemlja Zevsa, Apolona, Poseidona i Afrodite, zemlja Homera i Odiseje, Aristotela, Sofoklea privlači godišnje veliki broj turista.
Grčka je podeljena na kontinentalni i ostvrski deo, za one koji ne vole dugo da putuju mogu da biraju između Halkidikija, Olimpske regije, Regije Svetog Djordja, Solunske regije, Epirske regije gde ce provesti svoj odmor i uživati na prlepim plažama sa gostoljubivim domaćinima. Nikako ne smemo da izostavimo Grčka ostrva, neka od ostrva su uvrštena među najlepša ostrva sveta. Koje god mesto u bilo kojoj regiji da odaberete ili pak neko od ostrva svakako nećete pogresiti u odobiri vaseg letovanja.

 

Sve informacije o FIRST MINUTE popustima za sezonu 2018 u agenciji

011/40 85 091 ili 011/40 75 410

 

halkidiki kasandra sitonija atos grcka grčka olimpska regija leto plaža regija sveti djorđe drvo plaža
grčka solunska regija park plaža leto epirska regija leto more brodić grčka ostrva leto myrtos beach kefalonija
  pilion grčka more grčka hoteli more