Nova Godina 2018 zima sneg sneško jelke koloseum ajfelova kula sagrada familia fontana avion oblaci nebo sunce more kruzer palme plaža zalazak sunca fontana drveće trava tirkizno plavo more pesak ležaljka palme 

   


Ukupno: 8510
Danas: 770
Juče: 3933

video galerija

  sava osiguranje

     

Prijavite se na našu E-mailing Listu:

 

Letovanje Bugarska Kiten 2018

 

kiten bugarska leto more plaža drveće

Pet kilometara južno od Primorskog, na živopisnom poluostrvu, nalazi se Kiten, malo letovalište koje u toku leta poseti preko 50.000 turista. Za sve one koji žele pravi odmor ovo mesto je idealan izbor. Blizina Primorskog, Sozopola, Nesebra i Burgasa omogućava da se odmor upotpuni i obilascima ovih interesantnih mesta.

 

Cenovnik Kiten leto 2018

 

 

Hotel Princess Residence 4*

 

Hotel se nalazi uz samu plažu zaliva Atliman. Raspolaže restoranom, loby barom, dnevnim barom, bazenom, jacuzzijem, saunom, fitnes centrom, masažom, bilijarom, stonim tenisom kutkom za decu, internet konekcijom, menjačnicom i parkingom. Sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, sa TWC-om i balkonom, opremljene TV-om, mini barom, telefonom, internet konekcijom (dodatno se placa), sefom (dodatno se placa), fenom i klimom.

 


Hotel Kamenec 4*

 

Jedan od najboljih hotela, smešten u severnom delu Kitena, Kamenec se nalazi na samoj plaži. Sve sobe su klimatizovane i imaju tuš-WC, televizor, telefon, mini bar, fenom i balkonom. Hotel poseduje otvoreni bazen, restoran, bar, fitnes, ambulantu, internet prostoriju i sef.
 


Hotel Onyx 3*

 

Hotel se nalazi u centru Kitena. Ovaj moderan hotel je otvoren 2004. godine i lociran je na 200m od južne plaže i 500m od Atilman plaže. Hotel ima centralnu klimu, 67 dvokrevetnih soba i 6 apartmana. Sve sobe imaju balkon sa stolom i stolicama kao i mini bar, tv, telefon. Hotelski sadržaj: restoran, otvoreni bazen, dečiji bazen, lobi bar sa besplatnim wi fi intenetom, fitnes.
 


Hotel Ariana 2+*

 

Hotel se nalazi oko 200 metara od mora i oko 500 metara udaljen od centra Kitena, okružen bujnom vegetacijom. Raspolaže restoranom, bazenom, dečijim igralištem, bilijarom, stonim tenisom, internet kornerom i menjačnicom.
Sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem sa TWC-om i balkonom, opremljene TV-om, frižiderom i telefonom .
 


Hotel Marina 3*

 

Hotel Marina je udaljen od plaže 50 m., ima četiri sprata i 36 soba od kojih su 23 dvokrevetne i 13 apartmana. Sobe su sa tuš/WC, televizorom, telefonom, frižiderom i balkonom. Hotel poseduje otvoreni bazen, restoran, bar, fitnes i saunu. Gostima su na raspolaganju ležaljke i suncobrani na bazenu.
 


Hotel Kremikovci 2*

 

Kompleks se nalazi na 200 m od plaže, u tihom delu Atlimanskog zaliva. Hotel se sastoji od dve zgrade od 11 spratova, u Bloku A se nalaze dvokrevetne sobe, a u Bloku B apartmani. Raspolaže otvorenim i bazenom sa delom za decu, barom i restoranom sa baštom. Sve sobe imaju kupatilo, kablovsku TV, telefon i frižider